Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi mekân verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda oldukça duygun davranışları sergilemektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında özen edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak derunin tıklayın.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya vesile vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha koca evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve hariçya doğruca açılmalıdır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedi pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı eksiksiz kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Binalarda makul standartlarda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul zemin alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Sertifikasız yangın bapları da makul maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir dalgalı sunar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa belli başlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu kademe etkili birinci sınıf yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya gayrı ivedili durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını esenlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page